€ 20,- KORTING PER TICKET

Musical West Side Story met € 20,- korting per kaart!

De musical West Side Story kennen we natuurlijk allemaal. Het verhaal over rivaliserende straatbendes, een onmogelijke liefde en prachtige liedjes blijft fascineren, zelfs 60 jaar na de première! En binnenkort krijg je de kans om het verhaal op een unieke manier mee te maken…

De musical West Side Story komt namelijk met Amerikaanse cast naar Den Haag! Bestel vandaag nog je tickets bij onze Musical & Theater Club met € 20 korting.

Een beetje New York in Den Haag

Met de musical West Side Story komt er eigenlijk een beetje New York naar Den Haag. Het verhaal speelt zich namelijk af in de Upper West Side van de Amerikaanse stad. Hier vechten twee bendes om hun territorium: de Jets en de Sharks. Op zich al genoeg voor een fascinerend verhaal over racisme en geweld.

Maar dan bloeit er tussen al die spanningen ook nog iets moois op, namelijk de liefde tussen Tony en Maria. Het probleem is alleen dat Tony bij de Jets hoort en Maria het zusje is van de Sharks-leider. Het geeft een bijzondere dimensie aan een toch al uniek verhaal, ondersteund door prachtige nummers als:

  • Something’s Coming
  • A Boy Like That
  • I Feel Pretty
  • Tonight
  • Maria

Met Amerikaanse cast en orkest

Helemaal bijzonder is dat de musical gespeeld wordt door Amerikaanse acteurs, volgens de originele choreografie Jerome Robbins. Dichterbij de oorspronkelijke voorstelling ga je eigenlijk niet komen. De muziek uit de musical wordt ook nog eens live gespeeld door een 18-koppig orkest.

Voordelig naar de musical West Side Story?

Dat kan, het enige wat je hier voor hoeft te doen is je kaarten bestellen bij de Musical & Theater Club van SBS6. Je krijgt dan direct € 20 korting per kaartje, lekker voordelig toch? We wensen je alvast heel plezier bij deze fantastische voorstelling!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Locatie: World Forum Theater, Den Haag

Data: 12 t/m 30 december 2017

Cast: Energieke Amerikaanse cast begeleid door een 18-koppig live-orkest

Voorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten
Bestel Kaarten