TICKETS VANAF € 19,-

Exclusieve voorpremière Tina de Musical vanaf € 19,- per kaart!

Feest! Meidenblad Tina bestaat dit jaar namelijk 50 jaar. Dat gaat groots gevierd worden, waarbij alle lezeressen van toen en nu natuurlijk niet mogen ontbreken. Vanaf oktober 2017 tot en met april 2018 kun je daarom door het hele land Tina de Musical zien. En om deze bijzondere verjaardag te vieren hebben wij ook nog een mooi cadeautje:

Je bent hierbij uitgenodigd voor de speciale voorpremière van Tina de Musical in het RAI Theater Amsterdam. Bestel direct je tickets, nu al vanaf €19 per kaartje!

Het verhaal van Tina de Musical

Tijdens de voorstelling maak je kennis met Tina en haar vrienden Puck en Fabio. Samen maken ze elke week weer het fantastische tijdschrift Tina, waarbij ze volop avonturen beleven. Wat ze precies meemaken zie je natuurlijk tijdens de voorstelling, maar veel meiden zullen zich herkennen in de situaties.

Hoe gaat Tina bijvoorbeeld om met haar ouders die altijd maar druk zijn? En wat moet ze aan met haar geheime verliefdheid op de onvoorstelbaar knappe Bobby? Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Puck en Fabio staan altijd voor haar klaar en zelfs haar oma komt over vanuit het buitenland om Tina te helpen.

Een feestelijke avond om écht van te genieten

Tina de Musical wordt in alle opzichten een feestje, vooral voor jou als bezoeker van deze exclusieve voorpremière:

• Je wordt als een ster ontvangen op de knalroze loper
• Je ziet als eerste de voorstelling Tina de Musical
• Je krijgt een geweldige goodiebag mee naar huis
• Je kunt lekker shoppen voor andere Tina-spulletjes

Voordelige tickets en VIP-arrangementen

Op zoek naar een voordelig avondje uit? Of wil je juist flink uitpakken met een luxe VIP-arrangement? Bij Tina de Musical kan het allebei, zodat je de avond precies beleeft zoals jij dat graag wilt. Voor welke kaarten ga jij?

Reguliere tickets:
– 1e rang vanaf € 39,-
– 2e rang vanaf € 29,-
– 3e rang vanaf € 19,-

VIP-arrangement vanaf € 49,-
– je zit op de beste plekken in het theater
– incl. een Meet & Greet met de cast
– incl. Tina de Musical Special* of Tina de Musical pet, t.w.v. € 5,-.

* Een speciale editie over Tina de Musical met exclusieve interviews, songteksten, castfoto’s en poster t.w.v. € 5,-.

Waar en wanneer?

Tina de Musical is vanaf oktober 2017 meer dan honderd keer door heel Nederland te zien. De exclusieve voorpremière vindt plaats op 15 oktober 2017 in de RAI Amsterdam. Er zijn die dag twee voorstellingen die beginnen om 13:00 uur en 16:00 uur. Bestel nu je tickets, dan weet je zeker dat je erbij bent!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Locatie: RAI Theater, Amsterdam.

Datum:  Zondag 15 oktober.

Aanvang: 13.00 en 16.00 uur.

Cast: Mariska van Kolk, Alexandra Alphenaar, Mylène & Rosanne, Ridder van Kooten e.a.

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten
Bestel Kaarten