€ 20,- KORTING PER TICKET

Christmas with the King tickets met € 20,- korting!

SBS6 heeft een speciale aanbieding: je kunt op 21, 22 of 23 december naar Christmas with the King en je bestelt tickets met een vette korting van € 20,- per ticket. Tijdens Christmas with the King brengt Grahame Patrick de mooiste nummers van Elvis Presley in AFAS Live in Amsterdam. Vlak voor kerst dompel je je onder in de mooiste nummers van The King of Rock ’n Roll en het belooft een show te worden die je nooit zult vergeten.

Wil je erbij zijn? Bestel nu Christmas with the King tickets via SBS6 en je krijgt € 20,- korting per ticket. Deze korting geldt voor staanplaatsen, tribune- en balkonkaarten.

De beste Elvis tribute ter wereld

Grahame Patrick staat bekend als de beste Elvis Presley tribute ter wereld. Hij heeft jarenlang Elvis gezongen in Las Vegas en heeft zijn stem en dansmoves geperfectioneerd. Tijdens Christmas with the King brengt hij grote hits als ‘Jailhouse Rock’ en ‘Suspicious Minds’. Maar ook mooiste gospelsongs als ‘How Great Thou Art’ en ‘He touched me’, waarvoor hij het Stamps Quartet heeft uitgenodigd. Vlak voor Kerstmis brengt hij je in de juiste sferen voor een prachtig kerstfeest met zijn geweldige stem en show.

Tijdloze muziek door een fantastisch performer

Elvis Presley is misschien wel de grootste artiest ooit en jong en oud genieten van zijn muziek. Ruim 40 jaar na zijn dood brengt Grahame Patrick zijn muziek nog steeds vol overgave. Dit evenement wil je absoluut niet missen.

Via SBS6 bestel je Christmas with the King tickets met vette korting

Dit is natuurlijk een perfect uitje om alvast helemaal in de stemming te komen voor de feestdagen. Nodig daarom vrienden en familie uit en bestel vandaag nog je tickets. Dan weet je zeker dat jullie Kerstmis dit jaar onvergetelijk wordt!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Locatie: AFAS Live, Amsterdam.

Data: 21, 22 en 23 december 2017.

Aanvang: 20:00 uur.

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten
Bestel Kaarten