ELKE 2E KAART CADEAU

Exclusief bij SBS6; elke 2e kaart cadeau voor The Bodyguard!

Na bijna twee jaar volle zalen, meer dan 600 voorstellingen en ruim 800.000 bezoekers, neemt The Bodyguard met trots afscheid! Helaas moet deze hitsensatie stoppen en is verlenging écht niet meer mogelijk.

Bestel nu je tickets voor The Bodyguard in Beatrix Theater Utrecht bij de Musical & Theater Club van SBS6 en je ontvangt elke 2e kaart cadeau!

The Bodyguard de Musical

Een van de grootste filmhits uit de jaren 90 herleeft nu eindelijk in het theater. The Bodyguard de Musical volgt het verhaal van Rachel Marron, de lichtelijk verwende superster die haar bodyguard Frank Farmer maar een lastige bemoeial vindt. Dat verandert wanneer Frank haar redt tijdens de rellen die bij een concert van Rachel uitbreken.

Een romance bloeit op en wordt onmiddellijk op de proef gesteld: een psychopathische stalker bedreigt Rachel en haar familie. Ziet Frank alles nog scherp genoeg om de bescherming te bieden die nodig is?

Cast vol knallers

In de oorspronkelijke film werden de rollen van Rachel en Frank gespeeld door niemand minder dan Whitney Houston en Kevin Costner. Niet de minste namen, maar dat geldt ook voor de Nederlandse cast van The Bodyguard. Zo nemen Romy Monteiro en April Darby de rol van Rachel Marron op zich. Dave Mantel kruipt in de huid van Frank Farmer, afgewisseld door Miro Kloosterman en Mark van Eeuwen. Ook Ferry Doedens zie je in de musical, hij speelt de rol van PR-man Sy Spector.

Meest verkochte soundtrack aller tijden

Over de kwaliteit van de muziek die je tijdens The Bodyguard de Musical hoort bestaat geen enkele twijfel; de soundtrack werd wereldwijd al meer dan 45 miljoen keer verkocht. Maar behalve een succesformule is het in deze musical vooral ook een eerbetoon aan de in 2012 overleden Whitney Houston. Een hommage die Romy Monteiro en April Darby met een overweldigende passie brengen, zoals je gaat horen in hits als:

  • I Will Always Love You
  • One Moment In Time
  • I Wanna Dance With Somebody
  • Run To You

Elke 2e kaart cadeau voor The Bodyguard de Musical

Deze musical van The Bodyguard is van zichzelf al een muzikaal spektakel, maar dankzij SBS6 kun je het allemaal nog intenser beleven. Als je nu je kaartje via onze Musical & Theater Club bestelt ontvang je namelijk elke 2e kaart cadeau, geldig voor alle voorstellingen!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Locatie: Beatrix Theater, Utrecht.

Aanvang: Dinsdag t/m vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur en zondag om 14:00 en 19:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze

Cast: Romy Monteiro (Rachel Marron), April Darby (Rachel Marron), Mark van Eeuwen (Frank Farmer), Dave Mantel (Frank Farmer), Nurlaila Karim (Nicki Marron) e.a.

ACTIEVOORWAARDEN: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle 1e en 2e rang voorstellingen op dinsdag t/m zondag t/m 16 juli 2017 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen en kortingen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsen


★★★★★
5 5 1
Ik heb de Musical al 2 x gezien. Helaas beide keren zónder Romy Montero in de hoofdrol. Ik zou hem graag nog één keer willen zien, maar dan moet ik zéker weten dat Romy de hoofdrol speelt. Ik krijg dezer kaarten dan voor mijn 66 ste verjaardag. Ik heb onlangs de cd van Romy gekocht. GEWÉLDIG. Kunt U mij data sturen wanneer zij speelt. Ik hoop spoedig van U te horen, en dan kaarten te bestellen. Vriendelijke groeten Elly Wolvers

★★★★☆
4 5 1
Voor mijn moeder haar verjaardag als cadeau gegeven en vorige week donderdag 4 mei geweest! Romy Monteren was er en wat is ze goed trouwens de hele cast! Mijn moeder en ik hebben genoten het was geweldig!

Naam
E-mail
Rating
Bericht